فروشگاه اینترنتی پر از محصولات و اخبار متنوع

با کالا بی کالا همراه باشید تا از جدید ترین اخبار و محصولات ما اگاه شوید

آرشیو مطالب

سوله چیست؟ انواع و کاربرد سوله (Industrial Shed)

به با سقف شیب دار که بر اساس محاسبات فنی در انواع و اشکال متعدد طراحی و تولید می شوند، فرموده می شود. این سازه های شیب صلابه برحسب نوع کاربرد، ابعاد متفاوتی دارند. از این سازه ها، در پوشش دهانه های بزرگ و در ساختمان های صنعتی و زراعت مثل کارخانه ها، انبارها، آشیانه های هواپیما، مکانیکی ها، سالن های ورزشی، پارکینگ ها، مرغداری ها، دامداری ها، فروشگاه ها و موارد دیگر استعمال می شود. مساله مهم در مورد این سازه ها، مقرون به صرفه و مناسب وجود داشتن است که باید نسبت به نوع استفاده و ابعاد بسیار غوررسی نمود. اغلب جهت و ساخت سالن های صنعتی از قطعاتی با ابعاد نااستوار استفاده می شود که وزن و ابعاد این قطعات با توجه به صنف کاربری هر یکه صنعتی تغییر می یابد که مهمترین عوامل مؤثر در وزن و تناژ نهایی های صنعتی عبارتند از موقعیت مکان مورد نظر جهت آنها از نظر سرعت وزش باد، بیشترین میزان مطر برف، اوج ستون ها، دهانه سالن و در صورت لزوم ساخت سقفی.

شرکت سازی تک سازه09147733590

سازی در رشت | سازی در کمترین زمانه -- همیشه در کنار شماییم

فولاد در ها به انحا مختلف وجود دارد و با نیازها سازگار است تا آزادی ابتکارآمیز را با کارایی سازنده ترکیب کند. این امکانات منحصر به فرد برای دهانه های بزرگ مناسب بوده و انعطاف پذیری بالایی دارد و همچنین با اکثر کاربری های سازگار است.

سازه های فولادی موسسه اقتصادی ایران را می توان برای تشکیل تقریباً هر شکل یا فرمی، نه تنها برای کاربری های صنعتی، بلکه برای بسیاری از کاربردها استفاده کرد. های فولادی بانک ایران بسیار بادوام است، هزینه نگهداری آنها هم کم است، قیمت آنها مناسب است و عجله ساخت و ساز آنها نیز سریع است.

فولاد به کار رفته در می تواند با مواد دیگر اختلاط شود و یک سازه منحصر به فرد را در سریع ترین زمان ممکن تاسیس کند.

بانک ایران یک مجموعه موفق و مهم است که با احساس مسئولیت در این زمینه توانسته های مدرن امروزی را در طیف گسترده ای از مدل ها طراحی و تولید کند.

سازی استان گلستان سازی همدان

موضوع هم در ساختمان‌های فرسوده و هم در ساختمان های نوساز مهم است. برای نوسازی ساختمان‌ها باید به مسائل مهمی از نظیر كنترل دقیق طراحی، ساخت براساس نقشه‌ها، جوشكاری نرم و بتن‌ریزی مناسب توجه کرد زیرا شدنی است بعد از محاسبات و طراحی، سستی جوشكاری در ساختمان‌های فلزی مانند سوله سازی و كم هستن مدافعه بتن در پی و سقف ساختمان‌های فلزی و بتنی، مشکلات زیادی به بود بیاورد. ساختمان های بتنی به علت داشتن شن و سنگریزه شسته نشده، کم بودن عیار سازه، شل بودن بتن و دانه اسیر غلط در هنگام وقوع زلزله، خرابی های جزیل و جبران ناپذیری را نمایان می آورند. به جهت سدید بودن فولاد و جوشکاری مناسب آن، در مقابل زلزله مقاومت زیادی دارد و به همین علت است که امروزه  برای ساختمان سازی استفاده می شود.

مقاوم سازی از بهر ساختمان‌های اسكلت فلزی عملی می باشد زیرا برای ساخت آن از مصالح ثابت استفاده شده است، لیک برخی افراد به دلیل مخارج بالای این ساختمان ها و ، هم چنین خرابی سفت کارگر و نازک کاری به‌جهت دسترسی به تیرها و ستون‌ها، از اجرای این گونه ساخت ها تحرز می کنند. بهتر است در این شرایط، ساختمان به کلی تخریب و مرمت شود و مقاوم سازی ساختمان در مقابل زلزله و وضعیت فونداسیون  باید بررسی شود.